Grandvalira encara el cap de setmana amb les quatres àrees de freestyle (El Tarter, Isards Park, Xavi Park i Sunset Park) obertes a tots els amants d’aquesta modalitat. L’equip tècnic dels parks treballen intensament perquè els esquiadors i snowboarders puguin practicar nous trucs i millorar la seva tècnica i estil.

El Pas de la Casa

Mantenim obertes les 4 àrees de freestyle! / Mantenemos abiertas las 4 áreas de Freestyle!

de Grandvalira, el Viernes, 08 de abril de 2011 a las 9:43

Els sharpers del domini treballen intensament perquè els amants d’aquesta modalitat puguin ripar al 100%

Grandvalira encara el cap de setmana amb les quatres àrees de freestyle (El Tarter, Isards Park, Xavi Park i Sunset Park) obertes a tots els amants d’aquesta modalitat. L’equip tècnic dels parks treballen intensament perquè els esquiadors i snowboarders puguin practicar nous trucs i millorar la seva tècnica i estil.

Estat obertura snowparks Grandvalira

Snowpark El Tarter (Grandvalira-El Tarter)

El park preveu obrir la zona de debutants i la central. La de debutants es caracteritza perquè a la primera lloma hi ha dos salts de 3m i 5m de pla i a la segona lloma un calaix pla-baixada. Respecte a la zona central, a la primera lloma hi ha un salt de 15m de pla i altre de 8m de pla. A la segona lloma, hi ha un Funbox d’11m de pla. Destacar que el Transfer de 20m de pla està obert.

Sunset Park Peretol (Grandvalira – Peretol)

La nova àrea de freestyle de Grandvalira, inaugurada aquesta temporada 2010-11, romandrà tancada a partir del proper dilluns 11 d’abril. Fins llavors, els riders gaudiran del park de 17h a 22h a la línea de jibbing.

Isards Park (Grandvalira – Pas de la Casa)

En aquests moments es pot gaudir de 3 kickers grans en línia i un mòdul de jibbing triple. T’animes?

Xavi Park (Grandvalira – Grau Roig)

Gaudir de grans sessions de Freestyle i combinar amb bons fora pistes pels voltants i d’aquesta manera trobar l’equilibri en el teu esquí o snowboard és possible al Xavi Park. Aquest snowpark compta amb 2 kickers mitjans i quatre mòduls de jibbing en línia.

…………………..

Los sharpers del dominio trabajan intensamente para que los amantes de esta modalidad puedan ripar al 100%

Grandvalira encara el fin de semana con las cuatro áreas de freestyle  (El Tarter, Isards Park, Xavi Park y Sunset Park) abiertas a todos los amantes de esta modalidad. El quipo técnico de los parks trabajan intensamente para que los esquiadores y snowboarders puedan practicar nuevos trucos y mejorara su técnica y estilo.

Estado apertura snowparks Grandvalira

Snowpark El Tarter (Grandvalira-El Tarter)

El park prevé abrir la zona de debutantes y la central. La de debutantes se caracteriza porque en la primera loma hay dos saltos de 3m y 5m de plano y en la segunda loma un cajón plano-bajada. Respecto a la zona central, en la primera loma hay un salto de 15m de plano y otro de 8m de plano. En la segunda loma, hay un Funbox de 11m de plano. Destacar que el Transfer de 20m de plano esta abierto.

Sunset Park Peretol (Grandvalira – Peretol)

La nova área de freestyle de Grandvalira, inaugurada esta temporada 2010-11, estará cerrada a partir del próximo lunes 11 de abril. Hasta entonces, los riders disfrutaran del park de 17h a 22h en la línea de jibbing.

Isards Park (Grandvalira – Pas de la Casa)

En estos momentos se puede disfrutar de 3 kickers grandes en línea y un módulo de jibbing triple. ¿Te animes?

Xavi Park (Grandvalira – Grau Roig)

Disfrutar de grandes sesiones de Freestyle y combinar buenos fuera pistas por los alrededores y de esta manera encontrar el equilibrio entre tu esquí o snowboard es posible en el Xavi Park. Este snowpark cuenta con 2 kickers medianos y cuatro módulos de jibbing en línea.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s